Kuka on Oman Elämänsä valmentaja?

Kuka on Oman Elämänsä valmentaja?

ViestiKirjoittaja Jouni korhonen » 27.03.2018 10:03

OMAN ELÄMÄNSÄ VALMENTAJA

Oman elämänsä valmentaja tietää, ettei kukaan muu pysty ymmärtämään hänen arkeaan, toiveitaan ja tavoitteitaan niin hyvin kuin hän itse. Totta kai apua voi ja pitää hankkia, mutta loppujen lopuksi SINÄ olet oman tilanteesi ammattilainen joka ikinen hetki.

Oman elämänsä ammattilainen näkee vaivaa ja hankkii itselleen tavoitteitaan palvelevat perustiedot, jotka mahdollistavat tiedon SOVELTAMISEN silloin kun suunnitelmia ei voidakaan toteuttaa tai ne muuttuvat. Perustiedot toimivat myös erinomaisina suodattimina markkinatalouden syytämän tiedon käsittelyyn ja itselleen sopivan tiedon löytämiseen.

Oman elämänsä valmentaja ymmärtää, että muutos vie aikaa eikä se ole aikarajallinen projekti vaan koko elämän pituinen matka.

Kaikkein tärkeimpänä asiana oman elämänsä valmentaja ottaa VASTUUN omasta toiminnastaan eikä vieritä syytä muiden niskoille. AINA voi tehdä jotain jos niin valitsee. MUUTOS on aina mahdollinen jos sinä VALITSET niin.

OMAN ELÄMÄNSÄ VALMENTAJA TEKEE NIITÄ ASIOITA JOITA PITÄÄ TEHDÄ TAVOITTEIDEN ETEEN, EI NIITÄ ASIOITA JOITA TÄLLÄ HETKELLÄ HALUAA TEHDÄ!
Jouni korhonen
Ylläpitäjä
 
Viestit: 8
Liittynyt: 23.01.2018 13:38

Paluu Lue, sisäistä ja toteuta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron